lördag 7 augusti 2010

On the road

Då var man på väg till Falkenberg för att fira Paula som fyller 30 :-) Det innebär ett litet avbrott under detoxen. Vi har planerat i förväg och tänker hålla oss så mycket som möjligt till raw food, i den mån det går. Sedan ska vi passa på att ha massa skoj! Vi har förberett med matlådor (gårdagens raw lasagne), frukter, nötter, torkade bär och Green smoothies. Ett bra tips om man är on the road.

Igår gjorde jag en riktig dundersmoothie med bl.a. acerola och havtorn, ett svenskt superbär. Förutom att den innehåller massa C- och E-vitaminer så verkar den mot torrhet i kroppens slemhinnor och hämmar delning av cancerceller i tjocktarm och bröst. Hur bra som helst och dessutom riktigt gott. Finns att köpa i frysdisken men det är alltid bäst att äta dem färska. Jag boostar smoothien med Maca och Purple Corn som jag är inne på just nu.

Dundersmoothie

Vattenmelon
Jorgubbar
Hallon
Acerola
Havtorn
Vatten
Maca
Purple Corn

Mixa och njut!

Ikväll blir det kravmärkt rött vin, i lagom mängd (kan man ju hoppas ;-) Om man ska festa till är den hälsosammare varianten såklart rött vin. Alkohol är inte att rekommendera, särskilt inte mitt i en detox men nu är det ju 30-års kalas i Falkenberg. Köp alltid ekologiska eller kravmärkta viner.Skål & kram :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar