onsdag 8 september 2010

Nästan som Marabouchoklad

Marabous chokladkakor skulle man bra gärna vilja äta nästan hela tiden. Mmm... så gott det är. Men jag har hittat något bättre. Igår bjöd jag mina tjejer på hälsosamma chokladbollar som smakade nästan exakt som Marabous schweizernötchoklad. Hallå, kan det bli bättre än så?! Sjukt gott var det och mäktigt. Man kunde inte äta hur många som helst och tur är väl det. En hel chokladkaka från Marabou kan man lätt trycka i sig rakt av utan att blinka.


Sandy’s ”hemliga” chokladbollrecept

1-2 dl hasselnötter (naturella, ej rostade)
1 msk rå kakao (t.ex. från Renée Voltaire)
1 msk mandelpasta (t.ex. från Renée Voltaire, valfritt)
2 msk gojibär
1 msk incabär
1-2 tsk honung (helst kallrörd från t.e.x Renée Voltaire)
3 dadlar (urkärnade)

Blanda alla ingredienser i en matberedare. Rulla till lagom stora bollar. Servera och njut! Mmm... Marab... nej! Sandy’s supergoda chokladbollar ;-)

Ha en alldeles fantastisk dag och ät massa grönt vet jag!

2 kommentarer:

  1. De måste du ju göra när vi kommer upp då med andra ord, vi får ha en olika raw-bollar kväll! Haha!

    SvaraRadera
  2. Haha, självklart! Ska göra massa gott när ni kommer :-) Längtar såå. Superkram!

    SvaraRadera