måndag 13 september 2010

Hallon- och blåbärsremmar

Helgen bara sprang iväg och det var fullt upp. Inte mycket tid över till vila och det märktes när man skulle upp måndag morgon, segt. Har haft ordentligt med träningsvärk i flera dagar så det märks att man kickstartat kroppen med lite styrketräning. Härligt!

Vi hade en underbart trevlig lördagkväll med vänner som var över på lite sushi och massa glas vin. Vi fick ett Renée Voltaire kit i present av Peter och Elin! Hur visste de det, haha? Tack! Äntligen fick jag smaka på Renée Voltaires hallon- och blåbärsremmar. Har funderat på dem länge fast alltid tyckt att de är lite väl dyra men ett klart bättre godisalternativ. Hur roligt som helst att få i present. Utöver det fick vi lakrits och hampachoklad. Mums vad gott det var! Renées remmar kan man göra själv hemma om man har tid med lite stök i köket. De innehåller bara hallon eller blåbär samt banan och aprikoser. Blanda ingredienserna och bre ut tunt på en plåt. Torka i en torkugn eller i din vanliga ugn på låg värme, helst under 47 grader. Helt naturligt och vid låg värme bibehålls alla nyttigheter och näring. Hälsosamt och gott blir det.


Hampafrö kallas även ”naturens nyttigaste” och är en utomordentlig proteinkälla. Den innehåller mängder med näring och vitaminer. Hampa har ett komplett innehåll av aminosyror och omegafettsyror. Hampaoljan ger ditt hår, hud och naglar en fin lyster samt smörjer leder och muskler. Bra va! Håll utkik efter hampafrön och hampaolja, de finns att köpa på hälsokosten men även där de säljer Renée Voltaires produkter. Reidarssons säljer flera bra, naturliga och raw hampaprodukter.

Have an excellent Monday!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar