tisdag 29 mars 2011

Vad gör du nu?

... Jag bläddrar i senaste numret av Hälsa och äter raw choklad- och jordgubbspaj <3

Kul att temat är raw food i senaste numret av Hälsa

Mumsigt värre :-) raw choklad- och jordgubbspaj

4 kommentarer:

  1. GUUUUD så gott det ser ut!!! recept please..! :) Själv har jag precis gjort cashew- kokos- o chokladbollar, lovade att fixa fika till imorgon efter att blivit bjuden på otroligt god o onyttig kaka idag. De vägrar tro att fika kan vara gott utan socker eller massa fett... så det blir bollar och green smoothie imorgon, kan det bli godare?! :)

    SvaraRadera
  2. Eller hur!!! Green smoothie är bäst. Absolut, visst ska jag se till att lägga upp receptet på bloggen inom kort, den var supergod :-) Berätta gärna om du läser något kul ur boken om socker :-) Puss på dig fina Line!

    SvaraRadera
  3. har bara läst någa sidor men vill aldrig mer äta socker. handlar om att det ofta är en inkörsport till både tobakmissbruk, alkolism o tom droger... (allas tolerans nivå är olika, men är du känslig för beroenden så vill du hela tiden ha en större kick, vi vänjer ju oss vid socker, vi vill ha mer) ofta är det tom svårare att sluta med socker än flera andra beroenden. om en alkolist slutar med bara alkohol är endast 28% nyktra efter 2 år. Slutar de dessutom med rökning (brukar gå hand i hand) o lägger om till ett nyttigare liv (inget socker) är 86% nyktra efter 2år! galen skillnad! ska berätta mer när jag kommer längre än 2 kapitel! ;)puss

    SvaraRadera
  4. Shiiet! Sjukt... Något alla borde läsa, men det är svårt med hur beroendeframkallande det är. Även fast man vet att det är dåligt så är det så svårt att sluta. Det är ju samma med tobak, alkohol och droger. Det krävs en hel del disciplin och för vissa är det ännu svårare... Berätta gärna mer sen, jätteintressant! Krampuss

    SvaraRadera