onsdag 27 juni 2012

Drömmar blir sanna och snabb comeback

Om du hade alla möjligheter i hela världen och inte var begränsad av pengar, familj, arbete, vänner osv. Vad skulle du göra då och hur skulle du leva ditt liv?

Vilken fantastisk tid vi lever i där allt är möjligt. Har lärt mig och insett mycket under det senaste halvåret bl.a. att man sätter sina egna begränsningar på vad som är möjligt och att man kan med lätthet uppnå sina drömmars mål när man släpper fantasin fri och slutar dömma sig själv. Vi är otroligt bra på att sätta ramar i samhället och de som lever utanför dem döms lätt ut. För att nå sina drömmar behöver man tänka utanför ramarna och inte låta sig begränsa sin egen fantasi eller bry sig om vad andra tycker att man allra helst ska göra med eller i sitt liv. Vad tror du Steve Jobs, Madonna, Donald Trump, Oprah, Lady Gaga och Bill Gates gjorde. Inte samma som alla andra i alla fall.

"The greatest discovery of all time is that a person can change his future by merely changing his attitude" - Oprah Winfrey

Fina Johanna Angner Bjurström fick STORA rubriker i gårdagens Expressen och GT då hennes bror, som är fotbollsspelare, intervjuades om sin snabba comeback efter att ha skadat sig. Johanna som är homeopat och driver Sporteopathy har uppnåt otroliga resultat med sina kunder däribland sin egen bror. Johanna arbetar bara med naturliga produkter och läka kroppen med att återställa balansen genom att införa de vitaminer, mineraler, antioxidanter och den näring som saknas. Helt amazing, Go Johanna!
Sporteopathy inriktar sig på hälsa, välmående och att uppnå kroppslig balans genom näringsläran, homeopatin samt en hel del raw food.

Just nu håller jag på att utbilda mig till Sporteopathyterapeut för att hjälpa fler med kost och näringsfrågor. Under utbildningen är en hälsokonsultation med mig helt gratis och Sporteopathys kit kan man få till mycket bra priser så passa på om du vill investera stort i din hälsa samt finna välmående och balans. OBS! Alla hälsokonsultationer sker i samråd med Johannaoch jag är verksam i Stockholmsområdet. Kontakta mig på sandrasrawfood@hotmail.se

 Haft en grym helg och vecka :-) Här kommer lite midsommarmums.Recept hittar du här

Varje dag är ett steg närmare mina drömmars mål :-) Det var jäääättefint sagt. Jag har lärt mig att man istället ska säga (och känna att): "Jag lever min dröm just nu"!

3 kommentarer:

  1. Vad grymt!! Låter verkligen som något som skulle passa dig! :) Hade gärna gjort en konsultation, men bor ju lite långt bort... Måste även säga att du har en grymt snygg ny bild! ;) puss o kraaam

    SvaraRadera
  2. Jaa, det är såå spännande! Men skulle det finnas någon tid över när du är här i september så säg till så kör vi :-) Tack Line, du är bäst, gillade din fina bild när du drack veterässmoothien, supersnyggt. Puss :-)

    SvaraRadera