tisdag 17 april 2012

Green cleanse smoothie

Blir så sjukt peppad av mina träningsinstruktörer på Body Pumpen, wohoo! Om man inte är så sugen på att träna kan man ändå pallra sig till gymmet för att hänga i en timma med sin favorittränare, haha. Det är så härligt med riktiga energi- och glädjespridare. Förgyller verkligen min vardag trots jobbiga träningspass :-) Underbart! TÄNK vad mycket det gör att bara hänga med rätt personer.

Här kommer ännu ett härligt green smoothie recept. Funkar bra efter träningen och får mig att må sådär riktigt toppenbra!

Green cleanse smoothie

2 stjälkar selleri
1 avokado
1 äpple
1 näve greens (spenat, ruccola t.ex)
2 tsk nässelpulver
2-3 blad pak choy
1 cm ingefära
1 citron
vatten

Mixa i en blender, drick och njut. Wow!

Aloha!

2 kommentarer:

  1. Hallå, skrev en lång kommentar i morse, sedan kom katten på tangentbordet och den försvann. Försöker igen. Trevligt att du har tränare som påverkar dig även när du hellre skulle göra något annat. Jag funderar på hur jag ska få inspiration till löpträningen, har varit igång tidigt på säsongen men kom av mig för några veckor sedan. Funderar på att anmäla mig till något lopp så att man får lite morot att komma ut. Jag gillar verkligen dina smoothies´. Jag gör som du tipsat mig, inför rawfood med babysteg. Det är underbart. Främst blir det GRÖNA smoothies, och lite rawfood fika ibland. Har dock börjat att då och då ta med gröna sallader till lunchlåda. Längtar verkligen efter lunchen de dagarna....Känns härligt. Idag köpte jag en rejäl mugg att ta med smoothies i till em fikat, kanske slipper man komma hem som en urvriden trasa. Köpte en icke genomskinlig för att slippa frågor, iallafall den första tiden. Även familjen uppskattar viss rawfood som jag serverar. Såg första gången på anna skippers program i går, blev glatt överaskad att hon gav deltagarna en diet på rawfood. Tyvärr blev det väl ingen bra "reklam" för rawfood då de inte var speciellt positiva till maten. Det var nog för kylig årstid och det man såg att de åt gav ju inte heller rätt intryck, salladsblad och tomat. Hoppas de fick prova lika goda saker som jag gjort. Det är väl så att det blir för stor kontrast från frossande till rawfood på heltid. Oj det blev visst långt.....men behövde nog skriva av mig. Kram Annika

    SvaraRadera
  2. Heeeje! Ja, det gör ju så mycket vilken tränare man har på passet. Vissa klickar man med och andra inte lika mkt. Sedan finns det de som har sådan fantastisk energi och man känner sig helt upplyft när man är klar med passet. Man ska nästan hitta dem och gå på deras pass för att få en energiboost och träning på köpet, haha! Det låter ju helt fantastiskt att du börjat med smoothies, raw food fika och några luncher :-) Det är grymt bra! Har fått sådan otroligt bra respons av mina vänner som inför mer och mer raw food. Trist att raw food mottogs lite dåligt i Skippers program, men som du säger om man trycker upp 100% raw food framför näsan på någon som aldrig hört talas om det så kanske det inte låter så sexigt, haha! Kul att även din familj uppskattar maten du gör. Det gör i princip alla som smakar, de brukar bli så förvånade över hur gott det faktiskt är.
    Ska bli spännande hur det går för mina vänner med den kommande detoxen. Återkommer med mer tips och tricks när jag får live feedback från dem. Må bäst! :-) Kramar

    SvaraRadera