tisdag 13 mars 2012

Vårfräsch

Wooo! Yes, våren är här eller i alla fall på väg :-) Passar på att ta så många promenader jag bara kan i det sköna vårvädret. Den absolut bästa träningsformen för kroppen är just att gå. Det är det mest naturliga sättet för kroppen att röra på sig och om du vill leva länge, YEY för det! Jag hörde någonstans att man bör gå ca 6 km per dag för att må som bäst och leva länge. Min pojkväns morfar är 92 år och promenerar nästan 2 timmar varje dag. Amazing!

Vacker vår
Man kanske inte känner sig så där jätte vårfräsch just nu men då har jag lite trevliga vårtips. Har fått höra ett par gånger nu att jag ser lite brun ut (say what?!?). Jag borde vara likblek vid det här laget efter det långa vinterhalvåret. Köpte för ett tag sedan morotsolja och ett fint skimrande mineralbronzer från http://www.levandehud.se/, vilket måste ha gjort susen. Yes för lite fusk ibland :-) BTW, Levande hud har grymma produkter, som är helt naturliga och många är dessutom helt raw :-) Underbart!

100% naturliga och ekologiska produkter från Levande Hud

5 kommentarer:

 1. Låter som bra produkter, man behöver verkligen lite hjälp på traven med den vinternleka huden. Det kan ju göra att man känner sig lite piggare tom. Sitter moritsoljans resultatet kvar under en längre tid eller tvättar man bort den?
  Härligt med promenader, och vilken skön nytta de gör! Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen, glömde nämna att man ska inte överdosera morotsoljan eller ta för mycket, för ofta. Huden blir då lite gulaktig i tonen :-)

   Radera
 2. Hej Annika! Morotsoljan sitter i ett kort tag om man använder den ganska flitigt. Jag brukar smörja in mig i ansiktet och på halsen på morgonen men glömmer bort ibland. Själv ser jag ingen drastisk skillnad men man får en fräsch lyster och glow åt det mer bruna hållet. Ser på bilder att jag ser något brunare ett än vanligt. Den ger mer en lyster. Mineralbronzern gör även sitt så det är en jättebra kombo :-) Reagerade egentligen inte på det förrän jag fick några kommentarer. Kan varmt rekommendera. Föredrar detta framför brun-utan-sol eller solarium, trots att det inte har samma effekt :-)
  Ja, det är så skönt i kroppen med promenader. Själv sitter jag alldeles för stilla om dagarna i ett kontor så det är jätteskönt att vara ute. Ha det gott! Kramar :-)

  SvaraRadera
 3. Happy springtime! :D Ska kolla in Levande Hud nu. Tusen tack för tipset!
  Fantastiskt med din pojkväns morfar. Tror oxå starkt på att promenera mycket varje dag. Plus lite kropssövningar, INGA maskiner. : )
  Ha en underbar vårig dag fina du <3
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej PrimalFit (Emma), har sett dina uppdateringar på bloggen. Såå spännande :-) Känner på mig att du har en del på G, vad kul det ska bli att följa dig. Lycka till och fortsätt njuta och vara du :-)

   Radera