onsdag 28 mars 2012

Rensa inifrån ut

Hey! Några snabba tips:

1. Passa på att se filmen Hungry for Change gratis online t.o.m. 31:a mars! Revolutionerande film om hälsa och mat, otroligt lärorik och inspirerande. Något alla bör se. Kolla in: http://www.hungryforchange.tv/

2. Rensa inifrån ut med en superjuice. Jag juicar i princip varje kväll och boostar den ibland med spirulina, nässelpulver, vetegräs och/eller hampaprotein. Det är yummie med en grym alkaliserande, mineraliserande och renande juice, ger lyster i hår och hud :-)


The green cleanser (och så har vi engelskan igen ;-)

3 äpplen
1 citron
3-4 blad av ett grönkål huvud
1 cm ingefära
2 päron
2 kiwi (valfritt)
1 tsk spirulina

Pressa alla frukter och grönsaker i en juicepress. Helst slowjuicer, en vanlig råsaftscentrifug klarar inte av att pressa så mycket juice av grönsaker. Boosta med spirulina. 1 miljard gånger godare än vad den gröna färgen avslöjar ;-)

Må gott!

4 kommentarer:

 1. Åh jag MÅSTE bara köpa en juicemaskin!!! Men jag har tyvärr inte råd med en slowjuicer just nu... funderar på Philips råsaftcentrifug för 600 k som fått bäst i test i flera test... men jag vill HA en green star eller champion soo bad!!! : ) Har inte du green star?

  Himla fina och fräscha bilder du lagt upp, så inspirerande!!! Keep going strong girl ; )
  Kramar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emma. Jag har en slow juicer, som är det bästa av två världar. Den krossar frukt/grönsaker och man får även ut vätska av grönsaker som spenat och vetegräs. Istället för att slita/skära sönder frukten så pressas/krossas den och frigör näring och enzymer istället för att förstöra dem. Man får mer näring, mer fibrer och juicen oxiderar inte lika snabbt än med en råsaftscentrifug. Är dock dyrare..
   Tack för peppen, det värmer verkligen, du är bäst!
   Kramar <3

   Radera
 2. Jag tycker inte alls att den gröna färgen ser osmaklig ut. Drinken ser ju härligt fräsch ut! Men så är jag ju lite av en rawfoodist själv också.... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara hålla med, den gröna färgen är helt fantastisk men många kollar dock lite snett på den :-( De vet bara inte bättre ;-) Det kanske krävs att man testat ett och annat i raw food-väg. Ha det gott! :-)

   Radera