söndag 18 mars 2012

Godaste maten

Wow! Nu har kroppen fått sitt den här helgen. Känner mig helt mör efter världens bästa Pilatespass i lördags, Bodypump i dag och ett par riktigt långa långpromender. Nu ska hjärnan att aktivera sig med lite jobb och kroppen får vila :-)

Igår tog jag mig ut till Open World Café i Danderyd. Det var det verkligen värt, åt världens godaste raw sushi och raw blueberry cheescake på det. Kolla in deras hemsida: www.openworldcafe.com De har även lite raw food kurser och annan trevlig inspiration. Funderar på att gå någon riktigt bra raw food matlagningskurs för det finns så mycket gott jag verkar gå miste om ;-) Njut av bilderna, vällagad raw food är så mycket smakrikare och godare än vanlig tillagad mat. Helt otroligt.


Raw sushi

Raw blueberry cheescake <3

3 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt härlig måbra helg. Den cheesecaken skulle jag också kunna åka långt för att få njuta av. Tror du man kan knåpa ihop något liknande själv? /Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är ett recept på cheesecake som måste vara något liknande. Ska pröva det själv: http://www.rawfoodrecept.com/search?q=cheesecake

   Hoppas det smakar, den var helt ljuvligt god. Går inte att beskriva :-)

   kram!

   Radera
 2. Åh vad underbart det låter, jag måste absolut göra en avstickare till Danderyd! Synd att det inte finns så många ställen i Stockholm som serverar rawfood.

  Tack för en härlig blogg!

  SvaraRadera