måndag 2 maj 2011

Sällskap

Wooo, härligt! Fick sällskap av min fina Thea i söndags på en lång, härlig men lite kall promenad. I morse var det jag och älsklingen som joggade/promenerade tillsammans runt Kungsholmen. Visst är det roligt med sällskap. Fantastiskt bra sätt att umgås dessutom, det blir mer prat och umgänge än om man t.ex. tittar på tv, shoppar/går på stan el. dyl. Lite väl kallt har det blivit igen men det är bara att klä på sig ordentligt. Något jag saknar är verkligen sommar och värme, men det kommer snart!

Jag och Thea åt en grymt god sallad och sedan jordgubbar med cashewgrädde toppat med rå kakao. MUMS! Kvällens middag blev ekologiska vitkålsblad med guacamole som dip. Hur gott som helst kan jag lova, inte att underskatta! Jag älskar guacamole. Det måste vara bland det godaste som finns helt enkelt, haha.


Jordgubbar med cashewgrädde och rå kakao

Vitkålsblad med guacamole

Själva detoxen är över men vi äter fortfarande mestadels råkost. Nu har jag många recept samlade, mycket inspiration, lust och ork så det är bara att köra på. Ser fram emot en skön sommar med mycket raw food :-)

Ha det bäst!

2 kommentarer:

  1. OMG va gott jordgubbarna med cashewgrädden ser ut att vara!!!
    Här nere finns inga gubbar ännu, så det får vänta till sommaren.....
    Vart hittar du dina jordgubbar? : )

    Guacamole med vitkål ser också mumsigt ut!!

    Håller med dej, nu är det för kallt. Mössan har åkt på igen, hua : (
    Och det ska va Maj månad nu..... I dag när ja va ute o gick så haglade det värsta mkt! Är det lika illa i Sthlm?

    Kram :- )

    SvaraRadera
  2. Det har varit superkallt i veckan men äääntligen tittar solen fram. Upplagt för en skön, varm och härligt solig helg. Hoppas jorgubbarna kommer till er snart. Det kan man inte får för mkt av, haha. Ha det riktigt, riktigt gott :-) Kram

    SvaraRadera