tisdag 6 november 2012

Vad har du i ditt kök?

Passa på! Rawfoodmiddagar har samköp på gång :-) Wohoo! Ska man investera i något i ett raw food kök så är det en Vitamix alternativt Omniblender. De är bäst på smoothies, såser, soppor, bakverk, för nötmjölken m.m. Min andra favorit är så klar torkugnen från Sedona och den bästa juicern är nog en riktig Green Start Elite, näringsämnena bibehålls mycket bättre och den pressar ut mer saft.


För att kolla in produkterna, göra samköp och mer info se här: https://rawfoodmiddagar.com/

Samköp är en möjlighet att köpa produkterna till billigare pris då man går ihop och köper ett stort lass tillsammas, det sker endast ett fåtal gånger så passa på nu när tillfälle erbjuds!

Vad är skillnaden mellan Vitamix och Omniblender?

Omniblendern är "kopia" till Vitamixern och den fungerar hur bra som helst. Men, det blir ändå inte riktigt lika bra, krämigt och slätt som med en riktig Vitamixer samt att den inte har lika lång garantitid som en Vitamix (7 års garanti). Vitamix är kvalitet!


Vitamix
Omniblender


Det ska vara enkelt med raw food

Har ni sett att man kan köpa hem raw food matkasse, wow! Passar bra om man vill pröva på raw food eller bara vill att det ska vara busenkelt, nyttigt och näringsrikt www.matkasseguiden.se har fler intressanta matkassar och jämför dem. Häftigt! http://www.matkasseguiden.se/rawfood/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar