fredag 7 september 2012

Naturlig hudvård by Lisen

Wohoo! Wow, vilket fint och härligt väder vi har idag. Det är nästan som man ska fira lite extra :-) Det har varit mer än fullt upp på sistone. Föra helgen hade jag raw food matlagningskurs åt ett möhippegäng. Jisses vad kul vi hade och lyckat det blev. Tack alla glada möhippetjejer :-) Bilder kommer snart från min proffsfotograf Julia.

OBS!
Missa inte Lisens Skördespa den 18 september i Rosendals trädgård kl 17:30. Hon kommer att prata om hur man vårdar huden naturligt i vinter och göra ansiktsmasker, skrubbar, fotoljor, stärkande hårvatten m.m. Underbart! Wow :-) Lyxigt och väldoftande har hon lovat. Mer info se här: http://lifebylisen.com/program/skordespa/ Lisen har varit med i flertal tidningar och på tv. Hon skapade också hudvårdsserien Lisen organic. Unikt tillfälle, missa inte!

Idag köpte jag en Bobble-vattenflaska. Det är en vanligt vattenflaska med inbyggt reningsfilter av kol som reducerar klor samt andra gifter. Supersmart! Är lite missnöjd över att flaskan är i plast dock men glad över att man alltid kan ha med sig filtrerat vatten :-) Hittade den i hälsokostbutiken Hälsa för alla på PUB.







1 kommentar:

  1. köpte en liknande flaska här i USA och kan meddela att den funkar super, här är vattnet väldigt blandad kvalitet och smakar ganska dåligt - men nu blir det mer vattendrickande av =D

    SvaraRadera