Fina Julia tog dessa vackra bilder, kolla in hennes blogg och fler fina bilder här.
Välkomstdrink! |
Förrätt: raw paprikapaté och hummous |
Det är kul att laga god raw food :-) |
Koncentration och perfektion :-) |
En bit raw lasagne |
Glada möhippetjejer |
Vacker blivande brud |
Supergod raw cheesecake. Många trodde det var en vanlig icke-raw cheesecake, jag tar det som toppenbetyg :-) |
Raw cheesecake
Botten:
4 dl mandlar
1 dl riven kokos
4 dadlar
Mixa i en matberedare och fördela/tryck ut degen i en form
Osten:
6 dl cashewnötter
1 pressa citron
1 msk kokosolja
1 tsk vaniljpulver (äkta vanilj, ekologiskt)
1 msk lecithin (valfritt, bra för konsistensen)
Mixa i en blender (helst Vitamix eller Omniblend för bästa konsistens, det går bra med vanlig blender också), fördela sedan ovanpå mandelbotten.
Topping:
200 gr frysta jordgubbar
2 msk agavesirap eller rå honung
Mixa i en matberedare och fördela ovanpå cheesecaken.
Ställ in den färdiga cheesecaken i frysen i ca 10-20 minuter, låt stå i kyl en stund eller framme innan servering.
Gud va grymt att du höll i den, duktig du är!!!! :D Måste gå dit och kika om jag är i Sthlm nån gång : ) Hoppas allt är bra med dig <3 Kramar
SvaraRadera