fredag 6 maj 2011

Till Line

Solig fredag, tjejerna är på väg upp till Stockholm, vinet inhandlat, raw food tårta klar det är upplagt för en fantastisk kväll helt enkelt! Det blir en riktigt grym helhelg med mina gamla pluggarkompisar från Borås. Wooo, härligt!

Till Lines ära har jag gjort en raw choklad- och jordgubbstårta och här kommer äntligen receptet ;-)


Ser ut som ett berg med jordgubbar men lovar att det finns mumsig tårtbotten under ;-)
 Raw choklad- och jordgubbstårta

Botten:
1 dl  valnötter
5-6 dadlar
1/2 dl kokos
1-2 msk honung (helst rårörd)
1 msk kokosolja
1/2 tsk salt

Chokladtopping:
2 msk mandelsmör (alt. finmalen mandel ca 1/2 dl och lite mer kokosolja)
2 msk kokosolja
4 msk rå kakao
1 tsk vanilj (riktig eko-vanilj)

1 msk honung
1/2 dl vatten

Garnering:
Jordgubbar

Blanda alla ingredienser till botten i en matberedare/mixer. Bred ut bottensmeten i en form. Mixa ingredienserna till chokladtoppingen och bred ut över tårtbotten. Garnera med jordgubbar. Enkelt, snabb och supergott. Mmmmums...

Snart är de här!

Må solen skina på er hela helgen :-)

1 kommentar:

  1. Oh my god!!! :O
    Ser ut och låter supermumsigt!!
    Måste prövas till sommarn : )

    SvaraRadera