måndag 24 januari 2011

Sandwich

Sköna helg! Vila var ledordet. Efter en lagom hård träningsvecka var kroppen trött och krävde en hel del vila. Lördagsmorgonen bjöd på ett fantastiskt Pilatespass, grymt bra. Kontroll var ledordet. Jag var väldigt rastlös i början på passet för jag tyckte att det liksom inte hände något. ”Va f-n kom igång då” tänkte jag. Instruktören lade ner mycket tid på att gå igenom övningarna grundligt. Fokus låg på att göra övningarna rätt, i sin egen takt och med den belastning man själv klarar av. Tyckte inte att vi hann med så många övningar men de var desto effektivare. Tänk att till synes enkla rörelser/övningar kan vara så effektiva om man gör dem rätt.

Just nu går jag på en massa olika pass för att hitta de som är roligast och passar mig bäst. Det finns allt möjligt skoj att välja mellan idag, valmöjligheterna är oändliga. Och vem sa att det inte var kul att träna? ;-) Efter träningen blev det jättegod raw food lunch. MUMS!

Raw food sandwich

Romansallad (eller annan storbladig sallad)
Lök
Tomat
Gurka
Dressing: guacamole (1 avokado, ½ tomat, ¼ lök, citronsaft, salt)
Fyllning: ”kött” (1 dl mandlar, 1 dl valnötter, 3 cm purjolök, 1 msk olivolja, 1-2 morötter, basilika, salt)Dressing: mixa 1 avokado, ½ tomat, ¼ lök med en nypa salt och lite citronsaft.
”Kött”-fyllning: mixa blötlagda mandlar och valnötter tillsammans med 3 cm purjolök, 1 msk olovolja, 1-2 morötter, lite basilika och 1 nypa salt. Fyll ett salladsblad med fyllningen, gurka, tomat, lök och guacamole. Tips: toppa med groddar. Kan bli lite söligt men det gör inget, gott som f-n. Haha!


Ha en underbar måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar