tisdag 27 september 2011

Superfoods i din matbutik

Snart har raw food och superfoods hittat även till din matbutik. Bl.a. Renée Voltaire säljs i fler och fler mataffärer. Fina Sanna tipsade mig om Daglivs i Fridhemsplan där de säljer superfoods och har en hel gång med massa raw food och gott. YEY för det! Här finns bl.a. märket Nakenmat, som har olika superfoodsprodukter t.ex. Maca, hampaprotein, acai och rå kakao. Även Superfruits produkter har fått en egen hörna. Hälsokosten flyttar in dagligvaruaffären! Läs mer om Superfruit på. http://www.superfruit.se/

Raw kakaonibs från Nakenmat :-)

Produkter från Superfruit

Min favoritfrukt är mangostan "Queen of fruits" som jag noga påpekat några gånger tidigare. Våga provsmaka om ni hittar den i affären någon gång. Se till att skalet inte är för hårt, man ska kunna skala frukten med fingrarna. Mangostan innehåller mängder med antioxidanter och näring, är bra för immunförsvaret samt verkar förebyggande mot cancer. Fantastiskt!

Älskade mangostan!

4 kommentarer:

 1. Åh va fina bilder! : ) Ja det är kul att man ser lite raw food grejs i mataffärerna mer och mer : ) det gillar vi!!! Synd att de håller sånna höga priser bara, på internet är det typ 100% billigare om inte mer.... som vaniljpulver... beställer från england 250 gram för 300 kr. I affären kostar 10gram 34 kr.. vilket skulle innebära att 100 gram kostade 340 kr.. sjukt stört, nästan 300 % billigare på nätet... kolla gojiking.co.uk : )
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej igen... undrar en sak, ser att du har en jättefin liten "skylt" på högra sidan i din blog om iherb, hur lyckades du fixa en sån? Vill också ha det!!! haha =) Vore såå snällt om du ville förklara hur jag ska göra?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jaa, eller hur! Det är galet vad dyrt det är i vanliga affärer. Jag är superglad över att det finns och kommer in mer och mer. Förhoppningsvis kommer priserna att sjunka desto mer de tar in och ju fler som handlar. Tusen tack för länken och tipset. Gör-bra!!! Jag handlar mest på nätet men är det något särskilt jag vill ha snabbt så är det bra att finns i affären :-)
  Angående iHerb skylten så mailade jag iHerb: abby-a@iherb.com Hon hjälper dig fixa en snygg skylt och det finns flera att välja mellan. Man kan även göra en själv men så teknisk är inte jag, haha! Ha det bäst!! kramar <3

  SvaraRadera
 4. ja men precis, det tror jag också att ju fler som handlar och efterfrågar desto mer kommer priserna att sjunka, vilket är toppen, så man får gynna de vanliga affärerna ibland, i något nödläge hehe : )
  Det va så lite så, glad att hjälpa till =) Skitbra att vi sprider ryktet om iherb ihop =) plus att man får massa rabatt också hihi... ÅH va bra, ska genast mejla dem och fråga! TACK <3
  Ha det toppen. Ps. din sallad såg sjukt good ut i senaste inlägget haha.
  Kram! <3

  SvaraRadera