fredag 11 april 2014

Breakfast for the modern superwoman/-man

Blir glad av bara tanken att starta dagen på bästa sätt med den absolut bästa frukost man kan tänka sig. Jag älskar att ladda med mängder av nyttigheter för det syns på utsidan och känns på insidan. Just love it!

Min superfrukost just nu är färskpressad juice på grönsaker, mina kosttillskott för att maxa näringen i kroppen, green smoothie och massa superfoods. Frukosten har blivit en riktig närings- och powerbomb.

Erkänner att det kanske inte låter så sexigt med broccoli- och rödbetsjuice samt en grön smoothie och massa pulver (superfoods) meeeen man blir desto sexigare, haha!

 
Superjuice med rödbeta och broccoli
 
1 rödbeta
1 cm ingefära
1 citron
1/4 broccoli
1 stjälk selleri
1/4 gurka
ev 1 äpple för mer söt smak

Pressa alla grönsaker i en slow juicer (eller råsaftscentrifug). Vill du ha den mer söt kör även i ett äpple. Enjoy! Betydligt godare är den än vad det låter, pröva så får du se. OBS! Välj ekologiskt för att få mer näring till kroppen (annars kan du nästan lika gärna låta bli ;-) Denna juice innehåller massa mineraler och näring, det är en riktig powerboost för kroppen. Innehåller livsviktiga enzymer, verkar anti-aging och håller dig pigg, frisk och fräsch. Hallå!Superfood blend for champions
 
1 msk nässelpulver
1 msk maca
1 tsk spirulina
1 msk gurkmeja
1 msk vetegräs
1 msk detoxpulver (Holistics, OBS! endast under en detoxperiod)
 

Mixa allt med vatten och drick snabbt, smakar inte godis...Alternativ mixa med färskpressad juice för godare smak eller blanda ner allt i en god bärsmoothie. Dricker/äter massa olika superfoods för att maxa näringen i kroppen, må bra, vara/bli snygg och undvika ev. framtida sjukdomar. Allt för att jag ska prestera och må så bra som bara möjligt! Den moderna superwoman :-)

Love!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar