söndag 30 december 2012

Nytt år nya möjligheter

Hej igen, jag lever! Wohoo! Det var ett lite väl långt blogguppehåll under december månad. All energi och fokus har gått åt till öppningen av Sporteopathys nya klinik på Sankt Eriksplan i Stockholm, vilket har varit helt fantastiskt. Nu har jag haft en veckas välbehövd julledighet och bara varit med familjen och mig själv.

Julmaten blev inte helt raw och vi har rest runt lite bland släktingar och då har man fått tagit det lite som det kommit. Det har också varit skönt att inte fundera så mycket över maten ett tag men nu vill jag bara äta raw, jag längtar efter det. Min kropp skriker efter raw food och motion! Det märks ännu tydligare under uppehåll och viloperioder vilken skillnad det är på mat och mat och att inte röra på sig ordentligt. Kroppen blir lite ur balans.


Har också tagit mig tid att fundera över året som gått, vilka mål har jag uppnått och vad var helt fantastiskt och underbart med 2012. Många goda, härliga och roliga minnen. Vad tar jag med mig till 2013 och hur ska mitt nästa och ännu mer fantastiska år se ut? Allt är möjligt och det är bara fantasin som sätter stopp!

Här kommer lite bilder från Sporteopathys första event den 17:e december. Pontus Kristensson var på plats och föreläste om inflammationer i kroppen, raw food och julmat. Helt underbart och inspirerande!

Detta är bara början, vi har mängder med events, föreläsningar, kurser och mycket mer inplanerat under 2013. Välkomna förbi kliniken på Sigtunagatan 3, T-Sankt Eriksplan. Vi gör hälsoanalyser och helt individuella program med utrensning, nutrition, kost- och träningsrådgivning, mental träning, personlig coachning och mycket mer. Vill du komma igång ordentligt, är 2013 ditt år?! Välkomna till Sporteopathy :-) Vi har kunskapen och programmen är helt individuella samt smarta.


Goodie bags till alla gäster


Snyggingen och raw foodisten Pontus Kristensson föreläste och fick många frågor

Det bjöds på raw food godis som Kristina Fredriksson gjort, Svensk Kombucha och Blueberry glögg bl.a. Yummie :-)


Intressant föreläsning om raw food och hälsa

Sporteopathys grundare Johanna öppnade eventet

Sporteopathy terapeuterna inom båda hälsa och skönhet
Sign up för Sporteopathys nyhetsbrev här  (http://www.sporteopathy.se/ OBS! Längst ner på sidan) för läsa om kommande events och om det senaste inom raw food hälsa och skönhet! :-)

HAPPY NEW 2013!

"I used to say 'I sure hope things will change'. Then I learned that the only way things are going to change for me is when I change." Jim Rohn
2 kommentarer:

 1. Gott nytt år 2013 fina Sandra. Och Grattis till ett nytt spännande år för dig, man kanske skulle ta och åka till Stockholm och hälsa på i kliniken, ska definitivt hålla utkik efter fler roliga event.

  kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. WOW! Du är ju såååå grym Sandra som kör på DIN grej och har "startat om" med nytt jobb och allt. Det är SÅ insprierande. You rock girl!!!! Fortsätt så. :D Så jobbar du heltid på Sporteopathy nu? Vad får du göra osv? : ) Göra tester på människor som du skrev? Gud va roligt!!!! Lycka till och hoppas 2013 blir DITT år. Är säker på att det kommer bli det, bara man följer sitt hjärta och gör det man vill så blir man lycklig. : )

  Massa kramar
  Emma

  SvaraRadera