måndag 18 februari 2013

Detox schmetox

Hej alla goingar! Utrensningen och näringsprogrammet går hur bra som helst. Fick inga särskilda detoxsymptom i början. Som tur är är jag van med att äta raw food och ren mat för det mesta så det var ingen stor förändring för mig. Något extra toabesök om dagen blir det men det har gått bra att rensa på det sättet. Ingen magknip eller ränn*****, man kan jobba och fungera hur normalt som helst :-) Gött mos!

Frukost: smoothie & nutrition
Utrensningen har påverkat mig mer mentalt den här gången. Jag kände mig förbannad och arg bara några dagar in på programmet. Det var en hel del jag hållit inom mig som behövde komma ut och ventileras. Känslor ska man inte stänga inne utan de ska man känna, bearbeta och gå vidare (i bästa fall). Min humör-period gick över efter ett par dagar och just nu känner mig gladare än på länge och har en väldigt positiv syn på livet och tillvaron. Lösningar på problem har presenterat sig för mig. Man kan inte fly problemen utan man måste möta dem och ta itu med dem. Trots att allt inte alltid går som man tänkt vet jag att det ordnar sig och till det bättre.

"What happens, happens to us all. It's what you do about it that counts" Jim RohnGreen juice steg 1: hacka grönsaker och frukt

Green juice steg 2: gröna pulver (korngräs, spirulina och nässelpulver)

Green juice steg 3: Pressa grönsaker och frukt, blanda med valfri boost och servera i ett jäkligt snyggt glas. 


1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag ville bara säga att din blogg är jättebra, du inspirerar verkligen! :)

    /Moa

    SvaraRadera