fredag 26 oktober 2012

Mer energi i höst, ja tack!

Vill du ha mer energi, må bättre, orka mer, slippa förkylningar och besvär, få starkare hår hud och naglar samt lyster i hyn? Vill du göra en riktig detox och uppnå optimal balans i kroppen?

Nu är det inte långt kvar tills Sporteopathy slår upp portarna till den nya kliniken i Stockholm och där kommer jag att arbeta som Sporteopathy-terapeut, wohoo! Sporteopathy är ett individanpassat nutritionsprogram för optimal hälsa, skönhet, prestation och liv i balans. Konceptet utgår från att varje kund är unik och ser till dina individuella behov.

Så här fina kommentarer fick vi från fina Line efter hennes kur:
"Nu är mitt första månads-kit slut. Har känt att jag fått en sådan härlig lyster i hyn och har nu på mindre än 1 vecka fått höra från 2 olika personer att min hy strålar. Har även fått frågan flera gånger om jag har klippt mig för håret har blivit så fint! 4kg borta och alla byxor är för stora. Starkare, piggare och utan sötsug! Tack Sporteopathy!"
Vackra Line :-)
Sporteopathy's månadskit
Vi anordnar hälsoevents, kurser och tjejkvällar. Är ni ett tjejgäng på ca 3-5 tjejer, som vill göra hälsoanalyserna och få mer information om hur det går till samt hur man uppnår optimal hälsa. Tveka inte att kontakta info@sporteopathy.com eller sandra@sporteopathy.com

Här är flera som bloggar om sina Sporteopathy upplevelser:
http://naturliglivssyn.wordpress.com/2012/10/25/dag-4-av-halsokur/
http://naturliglivssyn.wordpress.com/2012/10/15/halsoanalys/
http://mvtraning.blogspot.se/2012/10/hur-fungerar-sporteopathy.html
http://blogg.alltforforaldrar.se/annikaduckmark/2012/04/23/sista-dagen-pa-min-skraddarsydda-detox/

För mer information om Sporteopathy klicka här.

- Skönhet börjar inifrån!

2 kommentarer:

  1. Önskar dig verkligen lycka till med dina nya äventyr, låter helt underbart att få göra det man verkligen älskar och tror på. Hade jag bott närmare Stockholm så hade jag definitivt varit kund :-)

    Kram/Anna

    SvaraRadera
  2. Tack Anna :-) Ja det ska bli superspännande!

    Sporteopathy arbeta med kunder i Stockholm, GBG och Malmö. Bor du i närområdet av dessa städer går det säkert att ordna ngt. Kolla in mer info här, en hälsokväll kanske?
    http://rawfoodmiddagar.se/index.php?p=1_117_Sporteopathy
    http://rawfoodmiddagar.se/index.php?p=1_115_Sporteopathys-h-lsokv-llar
    Kramar :-)

    SvaraRadera