Ingredienser till kokosbollar |
Raw food kokosbollar
1 dl valnötter alt. solrosfrön om du är nötallergiker (gärna blötlagda i 4-8 h)
1 msk kokosolja
1 msk mandelsmör (valfritt)
4-5 dadlar (urkärnade)
1 msk gojibär
1/2-1 msk honung
2 msk rå kakao
1/2 dl riven kokos
1 krm vaniljpulver (äkta, ekologiskt)
Valfri superfood boost: 1 msk maca, spirulina eller incabär
Mixa alla ingredienser i en matberedare. Rulla smeten till bollar och rulla dem sedan i kokos. Ät och njut!
Soo good! Quick & super easy.
Enjoy :-)
Ser mumsiga ut. Ska det vara kokos i smeten, eller är det bara till för att rulla i?
SvaraRaderaHej Carin, ja det var visst inte så tydligt i receptet, haha. Det kan man ha som man vill. Det blir väldigt gott med kokos i smeten. Jag brukar variera :-) Så gott och så enkelt att göra.
Radera